Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Британська поліція продовжує заарештовувати причетних до Манчестерського вибуху

Британська поліція продовжує заарештовувати причетних до Манчестерського вибуху
27411 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Британії правоохоронці затримали п’ятьох людей, підозрюваних у причетності до терористичного акту на стадіоні арена «Манчестер-сіті». Цю інформацію повідомила поліція регіону.

Першого чоловіка затримали у місті Віган, що на заході від Мінчестеру. За словами правоохоронців, він мав при собі дивний пакунок, який наразі вивчають. Напередодні заарештували ще чотирьох парубків, серед яких старший брат терориста-смертника Саламана Абеді – Ісмаель.
У Лівії, куди за даними іноземних ЗМІ, перед нападом їздив Абеді, у столиці країни Тріполі поліція заарештувала ще одного брата терориста – Гашема та їхнього батька Рамадана.
Правоохоронці зазначили, що їм вдалося напасти на слід цілої терористичної групи, пов’язаної з вибухом на стадіоні.
Нагадаємо, 23 травня 2017 року близько 22:30 на стадіоні «Манчестер арена» у Британії стався потужний вибух, який забрав життя 22 людей, близько 60 отримали поранення. Трагедія сталася під час виступу 23-річної британської поп-співачки Аріани Гранде.
Згодом поліція назвала ім’я ймовірного терориста-смертника. За їхніми словами, це був 22-річний Саламан Абеді. Згодом у соцмережі терористи ІДІЛу виставили відео, в якому взяли відповідальність за вибух на себе. Британська влада через трагедію підвищила рівень териростичної загрози до «критичного».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео