Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Америка ввела нововведення про протидію РФ у європейських країнах

Америка ввела нововведення про протидію РФ у європейських країнах
218634 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський сенат постановив на розгляд законопроект про можливість уряду Росії впливати на політичні ситуації в європейських країнах. Цей документ опублікували на сайті Комітету з питань міжнародних відносин Сенату Америки.

Зміст тексту поки не невідомий. Офіційно його не представляли. З американських джерел Сенату з'ясувалося, що у документі є пункти про виділення коштів, спрямованих на оборону надважливих установ Європейського Союзу та НАТО, які не можуть протистояти впливу Кремля.
Законопроект ініціював сенатор-демократ Бен Кардін, разом із ним у співавторстві ще один сенатор-демократ Крістофер Кунс. Як відомо, він також був ініціатором низки других законопроектів, спрямованих на підтримуючі дії України. Він зазначав у них, що РФ мають якнайшвидше притягнути до відповідальності за військові дії у східній частині України.
Далі законопроект має подолати кілька інстанцій, а саме: профільний комітет Палати і Сенату. Після чого обидві палати проголосують за нього. І лише потім його підпише американський президент Дональд Трамп.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео