Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

G7 продовжуватимуть дію санкційного пакету проти Росії

G7 продовжуватимуть дію санкційного пакету проти Росії
245949 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лідери Великої сімки повідомили, що збираються посилити якнайшвидше обмеження економічного характеру проти Кремля. Ця інформація стала відомою з підсумкових декларацій саміту G7.

За їхніми словами, Росія й надалі продовжує ігнорувати виконання Мінських угод і продовжує ескалацію на українському сході. Група заявила, що підтримуватиме роботу у «нормандському форматі» й надалі вважатиме, що саме офіційна Москва несе повну відповідальність за військові дій на Донбасі.
Також на саміті лідери країн Великої сімки підкреслили, що не збираються визнавати законної окупацію Криму. Вони будуть продовжувати підтримувати незалежність України, її суверенітет та територіальну цілісність.
Також лідери зауважили, санкції триватимуть до тих пір, поки Кремль не почне виконувати свої зобов'язання перед Україною у форматі «Мінську». Якщо ж Росія знову ослухається, то G7 приймуть додаткові заходи, спрямовані на збільшення обмежень проти РФ.
Окрім цього, стало відомо, що Велика сімка підписала декларацію, спрямовану на активну боротьбу з терористичними діями та організаціями.
Додамо, що новообраний президент Франції Еммануель Макрон ініціює зустріч у «нормандському форматі» найближчим часом.
Він зазначив, що панує зустрітися з голова Німеччини, України та РФ, аби обговорити ситуацію на Донеччині. Також він додав, що на зустрічі у Версалі він обговорюватиме з російським керманичем Володимиром Путіним сирійську проблему. Макрон зазначив, що вимагатиме від опонента вплинути на ситуацію у Сирії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео