Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НАТО розуміє, що їхній захист починається з України

НАТО розуміє, що їхній захист починається з України
54753 ПЕРЕГЛЯДІВ

Росія може становити загрозу й для країн північноатлантичного Альянсу, якщо не захистить український народ. Таку думку висловила віце-президент ПА НАТО Раса Юкнявичене.

Вона зауважила, що РФ підриває політичні системи натівських держав. Також вона зазначила, що Альянс має бути вдячним Україні за те,що вона просуває європейські цінності у східних регіонах ЄС.
Нардеп Блоку Петра Порошенко Ірина Фріз додала, Росія також активно втручається й у парламентські вибори країн-членів Альянсу. Теж вона зауважила, що необхідно посилити вплив НАТО на південо-східному напрямку, плюс розвивати системи ПРО, захищатися від кібератаки і активно протидіяти кремлівській пропаганді. Наостанок Фріз додала, що Альянс повинен посилювати свої підрозділи та свою діяльність у Литві, Латвії, Естонії та Польщі.
Додамо, бойовики 29 травня 2017 року сильно з градів обстріляли Красногорівку. Українська сторона відразу відреагувала та відправила у регіон спецпризначенців поліції.
Мешканці міста та військовослужбовці розбирають розвали та відновлюють водогін разом із відповідними службами. Також у місті сильно постраждала школа та лікарня. Уряд країни пообіцяв виділити гроші на відновлення цих структур із місцевого бюджету. Приватні будівлі ремонтуватимуть за рахунок коштів із резервного фонду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео