Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нападника на туристів у Єгипті депортували до Каїру

Нападника на туристів у Єгипті депортували до Каїру
54814 ПЕРЕГЛЯДІВ

28-річного Абдеррахман Шамс ад-Дін, який вчинив кривавий напад на відпочивальників у курортному місті Хургад, затримали відразу після скоєного, допитали та доправили до Каїру для подальшого розслідування. Про це повідомляють іноземні засоби мас-медіа.

Як відомо, раніше чоловік не мав жодних проблем із законом. Це дозволило йому безперешкодно їздити містами та відвідувати туристичні зони. Після нападу органам безпеки у Єгипті вдалося з’ясувати, що затриманий останнім часом тісто спілкувався з терористами з ІДІЛ. Потім він отримав від бойовиків наказ – знищити якомога більше туристів.
Вранці в п’ятницю зловмисник приїхав у місто, купив кухонний ніж, сходив до місцевої мечеті та пішов на пляж, де якраз було чимало відпочиваючих. Чоловік вбив двох німецьких громадян, наніс поранення двом вірменкам, чешці та росіянці. Після чого викинув ніж та мобільник у море.
Раніше повідомлялося, що також поранення отримали дві українки, проте вже згодом інформацію спростували офіційні представники єгипетської влади. Слідство триває.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео