Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У США заявили про умови для зняття санкційного пакету з Росії

У США заявили про умови для зняття санкційного пакету з Росії
191810 ПЕРЕГЛЯДІВ

Америка готова розглянути скасування санкцій проти РФ, однак лише за певних умов. Зокрема, у випадку якщо РФ перестане робите те, що власне й спровокувало накладення на країну цих обмежень. Таку думку висловив американський віце-президент Майк Пенс журналістам в Естонії, до якої він приїхав із офіційним візитом.

Пенс заявив, що Америка націлена на конструктивні взаємовідносини з російською владою. Він також зазначив, що американський очільник Дональд Трамп неодноразово заявляв, що його країна готова покращити відносини з Москвою, проте влада США зможе це зробити лише тоді, коли Росія змінить свій курс дій, що призвів до цих санкцій.

Мовляв, наразі в Росії є шанс змінити ситуацію, адже зовсім скоро може бути пізно, оскільки Трамп уже найближчим часом планує підписати та ввести у дію новий санкційний пакет проти РФ.

Додамо, після Естонії, американський віце-президент планує поїхати до Чорногорії та Грузії, а лише потім повернеться до США.

Нагадаємо, раніше зазначалося, що дві палати американського Конгресу проголосували «за» нововведення про протидію супротивникам США через санкційний пакет. Головні пункти в цьому законопроекті пов’язані з суверенітетом і територіальною цілісністю України, а також із обмеженням щодо Росії.

Далі – справа за підписом очільника США, що має ввести в дію законопроект і перетворити його в закон.

Перед цим Москва ввела свої санкції проти дипломатів Америки. Серед їхніх вимог – скорочення США до кінця літа кількості дипломатів до 455 людей з 755.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео