Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Загострення між США та Венесуелою

Загострення між США та Венесуелою
164461 ПЕРЕГЛЯДІВ

Венесуельське вище керівництво вороже налаштоване проти Сполучених Штатів Америки. У Венесуелі гнівно відреагували на військове втручання США у політичні питання держави. Таку інформацію повідомляють іноземні ЗМІ.

На думку влади Венесуели, США незаконно втручається у і так непросту ситуацію, яка склалася в країні у зв’язку з політичною кризою. Окрім цього, верхівка Каракасу схиляється до думки, що неприйняття Америкою останніх рішень влади стосовно конституційної асамблеї. Також у Венесуелі підкреслили, що вважають США вороже налаштованою країною.

За словами голови венесуельського МЗС Хорхе Арреаса, з боку Америки прозвучали погрози суверенітету країни та міжнародних прав Статуту Організації Об’єднаних Націй. Перед цим американський очільник Дональд Трамп сказав, що існує висока ймовірність того, що Штати відправлять свої війська до Венесуели.

Опісля президент Венесуели Ніколас Мадуро зателефонував в Адміністрацію американського керманича, аби поговорити з ним. Однак Трамп категорично відмовився спілкуватися. Він повідомив, що не поговорить з ним доти, доки той не почне поважати демократичні устрої своєї країни. Зокрема, відпустить на волю політичних бранців і не проведе чесні виборчі процеси у своїй державі.

Додамо, що 17 країн світу не визнали конституційну асамблею Венесуели.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео