Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наслідки кривавої події в Барселоні

Наслідки кривавої події в Барселоні
164471 ПЕРЕГЛЯДІВ

Понад десятеро жертв теракту й досі знаходяться у місцевих лікарнях у вкрай тяжкому стані. Ще 54 – проходять лікування, з яких понад 20 мають серйозні поранення, та не менше 10 отримали легкі ушкодження. Такі дані розповідають іноземні засоби мас-медіа.

За їхніми даними, поліція повідомила, що з’явився ще один підозрюваний у теракті. Мовляв, саме він і є одним із головних організаторів злочину. Раніше зазначалося, що теракт організував неповнолітній Маса Укабір, який загинув від поліцейських куль під час терористичної атаки у Камбрілісі.

Згодом від цієї версії відмовилися у поліції. Тепер головним підозрюваним вважають 22-річного марокканця. Це брат загиблого Укабіра. Поки що правоохоронці його не спіймали. Зловмисник переховується.

Раніше розповідалось, що з 17 на 18 серпня на головній вулиці Барселони Ла Рамбла, що у серці міста, четверо невідомих на бусику вїхали у натовп. Автівка проїхала понад 500 метрів і врізалась у кіоск. Тринадцятеро людей загинуло на місці події, близько 130 отримали різні поранення. Схожий теракт намагалися здійснити у місті Камбрілс. Нападники на автівці хотіли прорватися на пішохідну доріжку, проте не змогли, й машина перекинулася. Терористи загинули від поліцейських куль. У Камбрілсі загинула від отриманих травм випадкова перехожа.

Згодом у мережі з’явилося відео, в якому терористи ІД зізналися, що теракти організували саме вони. Наразі відомо, що правоохоронці затримали 4 зловмисників, які підозрюються у кривавих інцидентах. Троє – марокканці, ще один – іспанець. Ще 3 розшукують.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео