Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російський кандидат у президенти виступає за Україну

Російський кандидат у президенти виступає за Україну
27560 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кандидат від партії «Яблоко» Григорій Явлінський, який претендує на пост нового російського очільника, стверджує, що цілком підтримує суверенітет України та запевняє, що, як тільки стане новим керманичем РФ, то поверне Крим на Батьківщину. Така інформація розміщена на його передвиборному сайті.

За словами Явлінського, Кримська анексія діє проти міжнародного законодавства та усім угодам, які раніше підписала РФ. За документами, які представлені на його сайті, він планує віддати півострів Україні та покласти край будь-яким втручанням у внутрішні питання країни силовими методами, а також обіцяє всіляко підтримувати цілісність і суверенітет України.

Окрім цього, в опублікованій на сайті політика заяві говориться про те, що повернення півострову повинне базуватися на повазі та гідності до усіх без виключення жителів Криму.

Нагадаємо, навесні 2014 року російська влада вторглася на український півострів і нахабно його анексувала, провівши так званий референдум, яким кримчани начебто захотіли повернутися назад до Росії. Анексію Криму не визнала більша половина світу, в тому числі й Україна.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео