Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кривава трагедія в Лас-Вегасі

Кривава трагедія в Лас-Вегасі
219668 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чорний понеділок – саме так можна назвати 2 жовтня цього року для гостей та жителів американського міста Лас-Вегас. Цього дня там близько одинадцятої вечора невідомий почав стріляти по людях на вулиці. Є жертви. Таку інформацію повідомляють іноземні ЗМІ.

Зловмисник відкрив вогонь по людях із хмарочосу «MandalayBay» з 32-го поверху. Він стріляв по відвідувачах музичного фестивалю. Півсотні людей померли від куль на місці інциденту, ще 400 отримали різні травми. За словами свідків, чоловік стріляв, мов навіжений, з високою періодичністю змінюючи обойму.

Правоохоронці індифікували злочинця. Ним виявився 64-річний мешканець міста Стівен Паддок. Настрілявшись, чоловік наклав на себе руки. Проте раніше правоохоронці стверджували, що самі ліквідували зловмисника.

Наразі готелі, які знаходяться в радіусу трагедії, закрилися. Поліція радить людям, залишити місце інциденту для ретельної перевірки. Наразі відомо, що 14 постраждалих доправлено до шпиталю. Вони перебувають у вкрай тяжкому стані.

Рух аеропорту міста частково обмежений. Тривають слідчі дії.

Пізніше у соцмережі з’явилося повідомлення від представників ІД. За їхніми словами, саме вони організували цей напад. Однак у поліції сумніваються, що за кривавим інцидентом стоять ісламісти.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео