Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

The Hardkiss презентували новий кліп у японському стилі

The Hardkiss презентували новий кліп у японському стилі
389415 ПЕРЕГЛЯДІВ

The Hardkiss обожнюють дивувати шанувальників незвичайними образами та атмосферою у кліпах. Фронтвумен гурту не боїться експериментувати й приміряти щось новеньке. І цього разу вона вирішила відправити фанатів своїм відео до Японії, відзнявши кліп на пісню "Сестра".

The Hardkiss вже 10 років на сцені. І за цей час вони випустили немало дійсно відомих та улюблених багатьма треків. Але насправді гурт фактично був створений випадково. Вокалістка Юлія Саніна колись повинна була взяти інтерв'ю у Валерія Бебка, який був на той час продюсером MTV Україна. Вони почали співпрацювати у якості експерименту, після чого поступово з дуету виросла група. І можна навіть сказати, що це було одним із найкращих рішень, адже таку славу учасники отримали саме у The Hardkiss. Однією з пісень, що принесла популярність гурту, стала "Make-up", яскравий та навіть трошки провокативний трек. І пісня неї кожного року гурт випускав як мінімум кілька успішних та відомих пісень, що розліталися музичними телеканалами та радіостанціями. Група має 4 студійних альбоми, один з яких вийшов цього року. І саме з нього пісня "Сестра", на яку і вийшло музичне відео.

Це відео – своєрідний трилер. Японський, східний трилер. Саме в такому стилі відзнято матеріали. У гурту вже були різні за своїми форматами роботи, але цього разу вони вирішили зробити щось таке, чого від них не очікували. Кліп вийшов ігровий, як назвала це сама Саніна, що грає одну з головних ролей. Другою героїнею ж стала Аліна Чебан, акторка.

Зі слів Валерія Бебка, гітариста та креативного продюсера The Hardkiss, вони з Юлією (яка є його дружиною) передивилися величезну кількість відомих бойовиків задля натхнення на ту атмосферу, що вони показали. І помітно, що це було не даремно, адже шанувальники, що вже подивилися кліп, вражені його рівнем. Вони, звісно, знають, що гурт уміє робити потужні відеороботи, але ця, як пишуть коментатори, "вийшла на новий рівень".

У новому кліпі закладена ідея допомоги, сестринства та підтримки. У ньому витримана тематика Японії та японської мафії, саме від неї "рятує" Саніна свою сюжетну сестру. Для кліпу співачці навіть довелося вивчити японський танець з віялами. Але це було варте того. Атмосфера кліпу вражає. І складається враження, що це не просто музичне відео, а короткометражка, або ж і зовсім уривок з якогось блокбастера.

Новий кліп на пісню "Сестра" вже можна побачити на відеохостингу YouTube.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео