Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому Мадонна не співатиме у Росії?

Чому Мадонна не співатиме у Росії?
80106 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мадонна розповіла, що найближчим часом не збирається виступати у Росії через зневагу до сексуальних меншин, яка пропагується у цій країні. Росія не ввійде до грандіозного гастрольного туру поп-легенди World Tour, який відбудеться у 2015 році.

Під час інтерв’ю, яке Мадонна дала американському журналісту Енді Коену, співачка розповіла, що не включить Росію до свого гастрольного маршруту. Поп-королева взагалі сумнівається, що найближчими роками поїде до Москви або Санкт-Петербургу через пригнічення представників сексуальних меншин, яке активно проводиться у цій державі.

Мадонна зізналася, що не зможе виступати у країні, де гея прирівнюють до злочинця. За словами зірки, вона вважає, що через солідарність з сексуальними меншинами ніколи не зможе відвідати Росію.

Як відомо, американська співачка протягом багатьох років активно підтримує геїв і виступає за надання їм повноцінних прав. Зокрема, у 2013 році зірка ініціювала соціальний проект, спрямований на припинення пригнічення сексуальних меншин у сучасному світі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео