Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ксенія Собчак переїде до України

160030 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одна з найвідоміших та ексцентричних телеведучих Росії Ксенія Собчак віддала перевагу роботі на українському телебаченні. Найближчим часом вона приїде до України, щоб взяти участь у створенні нового шоу.

Ксенія Собчак, відома своїми незвичними вчинками та прихильністю до України, тимчасово залишить батьківщину, щоб спробувати себе у ролі ведучої нового шоу. Для цього Ксенія приїде до Києва.

Шоу, ведучою якого планує бути Ксенія Собчак, зніматиметься на одному з провідних українських телеканалів. Воно матиме ігровий характер — учасники телепередачі повинні будуть грати із зірками за приз у розмірі 50 тисяч гривень. Нове шоу має стартувати вже у середині серпня.

Розповідаючи про свою участь у майбутньому проекті, Ксенія зізналася, що давно полюбила Україну, у якій є дуже багато талановитих людей.

Крім участі у телешоу Ксенія Собчак планує зустрітися з головою Одещини Михаїлом Саакашвілі.

Такий вчинок Ксенії Собчак дав привід суспільності говорити про те, що вона пішла дорогою політичного та громадського діяча Марії Гайдар, яка нещодавно попросила українського громадянства, принципово відмовившись від російського паспорта на знак протесту проти агресивної політики російської влади.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео