Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мел Гібсон відзначився хуліганською поведінкою

240114 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий голлівудський актор Мел Гібсон нечемно повів себе з жінкою-фотографом. Як розповідають очевидці, під час кінофестивалю в Австралії Гібсон накинувся на репортерку, принижуючи її та розпускаючи руки.

Актор, режисер і продюсер багатьох голлівудських фільмів Мел Гібсон не зовсім чемно закінчив своє відвідування фестивалю ізраїльського кіно, що проходив в Австралії. Побачивши, що на нього та його супутницю Розалінд Росс чатує фоторепортер, Мел Гібсон грубо відштовхнув жінку та почав ображати її. Зупинився Гібсон тільки тоді, коли молода пасія актора попросила його припинити.

Фотограф розповіла, що лише хотіла зробити знімок Мела Гібсона з його молодою супутницею, однак актор повівся дуже грубо.

Друзі Мела Гібсона не вірять у такий вчинок актора і називають розповіді про фізичний контакт між сторонами небилицею. Представник зірки розповів, що актора та його молоду кохану тривалий час переслідують папарацці незважаючи на те, що Гібсон неодноразово просив припинити стеження, тому його поведінка є виправданою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео