Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тейлор Свіфт загрожує суд

80279 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американську співачку Тейлор Свіфт звинуватили у плагіаті. Інший співак Джессі Брем повідомив, що її відомий хіт "Shake It Off" є повторенням пісні, яку ще у 2013 році написав Брем. Тепер співак погрожує поп-зірці судом.
Американський співак Джессі Брем помітив, що хіт поп-зірки Тейлор Свіфт, який у 2014 році став популярним у всьому світі, є плагіатом його пісні "Haters Gone Hate", яка була створена ще у 2013 році. Співак помітив у пісні Свіфт повторення слів його музичного твору, і, як він вважає, хіт відомої кантрі-співачки не міг народитися без впливу його пісні.

Як повідомив сам Джессі Брем, він відстоюватиме свої права на нібито вкрадену пісню у суді. Співак планує отримати за моральні збитки 42 мільйони доларів. Що стосується його зіркової конкурентки, ні вона сама, ні її офіційні представники поки не дали коментарів відносно судового позову.

Що стосується Свіфт, для неї участь у судових справах вже є звичною справою: зовсім нещодавно вона сама подала до суду на іншого музиканта, якого звинуватила у сексуальних домаганнях.

Що стосується професійних успіхів Тейлор Свіфт, останнім часом вони значно зросли: за версією авторитетних видань, протягом останніх кількох років вона стала одночасно найбагатшою співачкою і “найгарячішою жінкою”.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео