Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Невдача «Лазурного берега»

26871 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чомусь голлівудські зірки думають, що на всіх діє принцип, що талановита людина – талановита в усьому і змінюють амплуа, перекваліфіковуючись із акторів у продюсерів та режисерів, працюючи по обидві сторони екрану « в кадрі» та за межами знімального майданчику, контролюючи процес. Однак, не у всіх виходить таке поєднання на відмінно. Підтвердженням цьому є й режисура кінодівою Анджеліною Джолі стрічки «Лазурний берег», прем’єра якого відбулася в минулі вихідні. Критики нещадно розкритикували фільм, а його показ став обмеженим. Лише десять кінотеатрів в Америці затвердили «Лазурний берег» у своєму кінопрокаті. Як наслідок сума касових зборів не дотягує навіть до ста тисяч доларів, враховуючи, що бюджет кінострічки аж десять мільйонів.

Критики назвали режисуру Джолі – невиразною. Не допомогла стрічці ні участь Анджеліни у ролі головної героїні, ні красень Бред Пітт, ні відверті сцени кохання між подружжям, про які нещодавно розповіла режисер.

Однак, фанати із таким вердиктом не погодилися і зауважили, що «Лазурний берег» – це творіння для душі, яким Джолі хотіла вшанувати пам’ять про свою матір Маршелін.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео