Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чарлі Шин визнав, що він ВІЛ-позитивний

26879 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час прямого ефіру американського телевізійного шоу Today, його зірковий гість Чарлі Шин нарешті набрався сміливості та зізнався в тому, що уже чотири роки має позитивний результат на ВІЛ-інфекцію.

П’ятдесятирічний Чарлі Шин був настільки відвертий, що повідав громадськості усю правду про своє життя на протязі останніх декількох років. Зокрема, актор зізнався, що навіть уявлення не має, де міг заразитися вірусом ВІЛ, адже постійно проходив медичні обстеження, здавав аналізи та слідкував за своїм здоров’ям. І якось під час чергового огляду медики повідомили, що у Чарлі виявили ВІЛ.

Це був не найгірший удар, який завдала йому долю. Після того, як Шин розповів про свій діагноз, деякі друзі відвернулися від нього, почали шантажувати, погрожуючи тим, що розкажуть таємницю актора, якщо він не буде давати їм грошей. Чарлі Шин шукав порятунку від депресії в наркотиках та алкоголі.

Потім стався ще один неприємний інцидент. Одна із повій побачила результати аналізів й теж вдалася до шантажу. Останньою краплею терпіння стало дежав’ю ситуації з іншою повією, котра за мовчання вимагала від актора щомісячно двадцять тисяч доларів. А коли їй запропонували більшу суму за розголошення чужої таємниці, дівчина легкої поведінки не змогла мовчати.

А Чарлі Шин вирішив скинути камінь із душі й розповісти усю правду про свою хворобу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео