Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дженніфер Еністон побачила себе у фільмі Джолі

107144 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дженніфер Еністон заявила про те, що Анджеліна Джолі поступила з нею жорстоко, використавши історію їхнього з Піттом кохання як матеріал для нового фільму “Лазурний берег”. Саме про непрості стосунки колишнього акторського подружжя, на думку Еністон, знята ця картина.

Дженніфер Еністон розповіла враження від перегляду стрічки “Лазурний берег”, яка нещодавно з’явилася на екранах у якості передпоказів. Режисером картини є нинішня дружина Бреда Пітта Анджеліна Джолі. Як вважає Еністон, Джолі використала її історію кохання і змалювала стосунки актриси з Бредом Піттом. Зокрема, так само, як і в акторського подружжя, у героїв картини не було дітей, і для того щоб налагодити свій шлюб, вони їздили на відпочинок на Карибські острови. Героїня фільму, як і сама Дженніфер, пережила кілька викиднів і через те, що не змогла народити чоловікові дитину, мала часті депресії.

Як заявила сама Дженніфер Еністон, їй особливо боляче, що жінка, яка забрала в неї чоловіка, через 10 років оприлюднила їхню історію, зробивши її доступною для широкого загалу. Дженніфер Еністон неприємна думка, що теперішня дружина Бреда Пітта використовує її особисту історію для популяризації своєї режисерської діяльності.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео