Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Оперна діва Монтсеррат Кабальє опиниться у в’язниці

241110 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома оперна співачка Монтсеррат Кабальє буде змушена відбувати покарання за ухилення від сплати податків. Суд постановив ув’язнити іспанську оперну діву на 6 місяців, звинувативши її у шахрайстві.

Одна з найвідоміших оперних зірок світу Монтсеррат Кабальє, якій вже виповнилося 82 роки, буде змушена відбути тюремне покарання: співачку засудили на шестимісячне позбавлення волі за несплату податків. Загалом, як з’ясувалося на суді, у 2014 році Монтсеррат Кабальє приховала від податкової служби 500 тисяч євро. Зокрема, проживаючи і працюючи у Барселоні, співачка оформляла контракти на концерти за кордоном через андоррську компанію, приховуючи зароблені кошти від податкової служби Іспанії. Після цього Кабальє влаштувала змову з прокуратурою для того, щоб приховати податкові махінації.

Під час засідання суду співачка не була присутня через погане самопочуття, однак за допомогою відеозв’язку вона визнала свою провину.

За шахрайство, крім ув’язнення, Кабальє покарали штрафом, що складатиме 255 тисяч євро, та позбавленням субсидії та державної допомоги.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео