Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У родині Бреді перестало штормити

134000 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цей рік запам’ятається плеядою зіркових розлучень. В ряди зірок, котрі не змогли зберегти шлюб, ризикувала потрапити й модель Жизель Бюндхен. Адже, влітку в пресі з’явилася інформація про те, що Жизель неодноразово консультувалася з адвокатами, котрі спеціалізуються на зіркових розлученнях. Причиною таких дій моделі стала підозра в зраді. Бюндхен запідозрила благовірного Тома Бреді, котрий є квотребеком клубуPatriots, в адюльтері із нянею їхніх дітей. Й мала на те причини. Бо ж саме через Крістін Узунян розпався шлюб акторів Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер.

Отож, подружжя Бюндхен – Бреді переживали не найкращий період в стосунках. Крім того, у самого Тома були проблеми на професійній ниві. У травні розпочався судовий процес із Національною футбольною лігою, котра відсторонила його від гри в американський футбол, висловивши звинувачення в махінаціях по здуванню м’ячів.

Однак, після того, як квотербек опублікував на своїй сторінці в Фейсбуці знімок, де його дружина прикрашає різдвяну ялинку, стало очевидно, що у родині перестало штормити. Крім того, під знімком був підпис про те, що Жизель – кохання усього Томового життя.

Пара побралася в 2009 році й виховує двох дітей: шестирічного Бена й трьохрічну Вівіан.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео