Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хто і навіщо переслідував Лану Дель Рей?

187749 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція спіймала нав’язливого фаната співачки Лани Дель Рей, який переслідував її. Після затримання хлопець розповів, хто він та навіщо шукав зустрічі з американською зіркою.

Нещодавно під час ремонту у будинку популярної американської поп-зірки Лани Дель Рей будівельники виявили невідомого хлопця. Після того як присутність молодика викрили, йому вдалося втекти. Однак невдовзі після пригоди він виклав у соціальній мережі свої фотографії з будинку співачки у Малібу, де перед цим побував.

Завдяки такій інтернет-активності особистість хлопця встановила поліція, в результаті чого його затримали. Як розповів юнак, йому 19 років, сам родом зі штату Канзас. За його зізнанням, причиною нав’язливої уваги до Лани Дель Рей стало вживання ним галюциногенних препаратів. Саме під їхньою дією, як розповів хлопець, він почав переслідувати зірку, а також писати їй листи, у яких називав Лану своєю нареченою.

Над фанатом співачки відбувся суд, за вироком якого хлопець має відбути нетривале тюремне ув’язнення, після чого протягом 10 років не матиме права наближатися до поп-зірки. Крім того, п’ять років поспіль за юнаком пильно спостерігатиме поліція.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео