Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дрю Беррімор знову розлучається

Дрю Беррімор знову розлучається
188506 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американська актриса Дрю Беррімор готується до третього розлучення. Американські ЗМІ повідомили, що зірка та її чоловік Вілл Копельман готують документи для офіційного розриву стосунків.

Відома голлівудська актриса Дрю Беррімор вже втретє зібралася розлучатися. Цього разу зірка розриватиме найбільш довготривалий з трьох своїх шлюбів — з консультантом з питань мистецтв Віллом Копельманом, з яким зірка має офіційні стосунки майже чотири роки. Перші два шлюби актриси тривали значно менше — відповідно 19 днів і п'ять місяців. Як розповідають у ЗМІ, Дрю і Вілл уже остаточно вирішили питання з розлученням і готують усі необхідні папери.

Нинішній шлюб Дрю Беррімор є не тільки найдовшим, але й найпліднішим — актриса та її чоловік встигли завести двох дочок, чотирирічну Олів та дворічну Френкі. За повідомленнями журналістів, Дрю і Вілл тепер вирішуватимуть питання подальшої опіки над доньками.

Як розповідають представники західних ЗМІ, рішення про розлучення є достатньо обґрунтованим — пара вже тривалий час має складні стосунки, до того ж Дрю Беррімор та арт-консультант вже певний час не живуть разом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео