Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Шоста «Місія нездійсненна» може запізнитися з релізом через фінансові апетити Тома Круза

Шоста «Місія нездійсненна» може запізнитися з релізом через фінансові апетити Тома Круза
54338 ПЕРЕГЛЯДІВ

Запланована до виходу на кінець 2017-го року, вже шоста частина популярної кінофраншизи «Місія нездійсненна» може запізнитися та не вийти у світовий прокат у встановлений компанією «Paramount Pictures» строк. Винний у цьому популярний голлівудський актор Том Круз, який, починаючи з першої частини «МН», котру глядачі побачили аж 20 років тому, грав у фільмі головну роль агента ЦРУ Ітана Ханта.

Виявляється, зірка не може домовитися з босами зазначеної вище кінокомпанії щодо свого гонорару. А вимагає Том немало – цілий відсоток від касових зборів чергової частини культової шпигунської екшн-франшизи. Здавалося б, це – лише крапля у фінансовому морі прибутків, які планує отримати «Paramount Pictures» після релізу стрічки, але, зважаючи, на майже 700-мільйонні світові касові збори останньої на сьогоднішній день п'ятої частини франшизи під назвою «Місія нездійсненна: Плем'я вигнанців», її 150-мільйонний бюджет та чисельні фінансові виплати усім творцям стрічки, чистий економічний прибуток від кінопрокату ненабагато перевищив вкладені у фільм гроші.

Містер Круз акцентує увагу «Paramount Pictures» на своєму зірковому статусі, котрий неодноразово рятував фільми від фінансових провалів та забезпечував їм гарну касу. Але кінокомпанія не поспішає робити ставку на вже 54-річного актора і, як наслідок, крокувати йому назустріч.

Через це зйомки шостої частини «МН», заплановані на цьогорічний листопад, вже зірвані та перенесені на січень 2017-го. Якщо сторони так і не дійдуть консенсусу, то запланований на кінець наступного року реліз теж доведеться відкласти на невизначений термін.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео