Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністр культури Російської Федерації вщент розкритикував американський «Загін самогубців»

Міністр культури Російської Федерації вщент розкритикував американський «Загін самогубців»
108382 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Мединський – міністр культури Російської Федерації – не задоволений продукцією американського кінопрокату, котра наразі транслюється на екранах численних кінотеатрів Росії. Про це стало відомо під час прес-конференції, присвяченої Дню російського кіно.

Пан Мединський зазначив, що ті три російських фільми, котрі будуть продемонстровані у рамках масштабної культурної акції до зазначеного вище Дня, є великими та видовищними стрічками, присвяченими патріотизму і людській сміливості. Тобто, за словами міністра, являють собою «чисто російське кіно», котре, «на щастя, дуже відрізняється від американської гидоти на кшталт «Загону самогубців» та іншої голлівудської погані».

Проте, такі слова російського культурного експерта не завадили фантастичному комедійному екшну Девіда Ейра впевнено перетнути фінансову позначку у вражаючі півмільярда доларів та продовжити утримуватися на верхівці найкасовіших стрічок цьогорічного літа. Похитнути феєричний «Загін самогубців» не вдалося навіть аналітично прогнозованому у якості нового лідера світового кінопрокату мультфільму «Секрети домашніх тварин», котрий наразі має чудові фінансові показники та усі шанси наздогнати мільярдного рекордсмена цьогорічного березня – мультиплікаційний «Зверополіс».

Цікаво, що користувачі соціальних мереж сприйняли оцінку «Загону...» Володимира Мединського з великою іронією, зазначивши, що міністр не має жодного права висловлюватися таким чином через його «псевдопатріотизм» та «лицемірство».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео