Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джолі плюс Пітт дорівнює розлучення. Нові подробиці

Джолі плюс Пітт дорівнює розлучення. Нові подробиці
108542 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Кінець голлівудської казки. 20-го вересня в мережі з'явилися перші статті з шокуючою новиною – одна з найкрасивіших та найвишуканіших подружніх пар Голлівуду Бред Пітт та Анджеліна Джолі розлучаються.
     Відносини акторів почалися завдяки фільму «Містер і місіс Сміт». Після пристрасних сцен у фільмі у Джолі та Бреда почався службовий роман.
На той момент, у 2005-му році, Бред Пітт був одружений з актрисою Дженніфер Еністон; а Джолі переживала досить складний час у своєму особистому житті: вона розійшлася з другим чоловіком Біллі Бобом Торнтоном.
     Зіркова пара Джолі-Пітт прожила 10 років у громадянському шлюбі. Бред всиновив прийомних дітей Анджеліни ще в кінці 2005 року - до того, як було офіційно оголошено, що у акторів - роман. Анджеліна народила коханому трьох дітей.
     У 2014 році актори офіційно оформили стосунки. Одруження пройшло за кращими «традиціями» пари – святковий торт спік середній син, діти написали промови перед алтарем для батьків, сукня Джолі була розмальована дитячими малюнками...
     Проте щось пішло не так і сім'я Джолі-Пітт стрімко розпадається. Версій багато. Майже всі американські видання пишуть про сімейний конфлікт у літаку. Ніби Бред був напідпитку і зчинив сварку, пустивши у хід кулаки. Тепер Джолі наполягає на тому, аби він здав тест на наркотики.
     Нещодавно в мережі з'явилася нова версія. Джолі зустріла іншого. Це 55-річний міліонер-меценат з ближнього Сходу. Їх пов'язала спільна справа – допомога ближньому. Пів року пара таємно зустрічалася, тепер зірка вирішила зізнатися в усьому своєму чоловікові.
     Фанатки Бреда скаженіють – на кого ж можна проміняти такого красеня? Але самі учасники конфлікту поки що офіційних коментарів не дають, Джолі явно не збирається йти на мирову.
     Бред встиг заявити, що більше одружуватися він не збирається. Отже, надія фанаток 52-річного секс-символа отримати його серце згасла, не встигши розпалитися.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео