Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Шейлін Вудлі заарештували за революційну діяльність

Шейлін Вудлі заарештували за революційну діяльність
27340 ПЕРЕГЛЯДІВ

24-річна американська акторка Шейлін Вудлі – номінантка на «Золотий глобус» та зірка антиутопічної кінофраншизи «Дівергент» - була заарештована за участь у мирному протесті, головною метою якого стало привернення уваги широкого загалу до несанкціонованого будівництва великого нафтопроводу в американському штаті Північна Дакота. Окрім чергового корпоративного свавілля, вищезазначене будівництво пов'язане з великими екологічними проблемами на кшталт забруднення Міссурі - головної річки вищезазначеного штату, котра є потужним постачальником чистої води не тільки для прилеглих територій США, а й для двох великих канадських провінцій.

 

Мирну акцію протесту, в якому, окрім акторки, брали участь десятки інших небайдужих до долі американської екології мітингувальників, Шейлін та її мати власноруч транслювали у «Facebook Live». Проте, причиною арешту дівчини правоохоронці, котрі прибули на місце проведення мітингу, назвали «незаконне проникнення на приватну територію». Ці слова визвали справедливе обурення зірки, оскільки вона стала першою, кого під час акції було заарештовано. Під арештом Шейлін знаходилася кілька годин.

Важливо додати, що міс Вудлі приймає активну участь у мітингу вже майже місяць. Акторка вважає захист чистої води спільною справою усіх людей на Землі, оскільки створення світу, океани та моря якого пильно вивчатиме наступне покоління – завдання, можливе до виконання виключно спільними зусиллями мільярдів громадян. Проходить масштабний екологічний мітинг під загальним лейтмотивом «Вода – це життя».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео