Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Слідом за Джолі та Пітом

Слідом за Джолі та Пітом
108601 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Фігуристка Марина Анісіна подала на розлучення зі своїм чоловіком скандальним актором і майстром епатажу - Микитою Джигурдою.
     Сьогодні, 25 жовтня, Марина звернулася до відділку мирового судді № 100 Красногорського району з проханням розірвати її шлюб з Микитою. "Причиною є непримиренні протиріччя і безвідповідальне ставлення Джигурди до своєї сім'ї", - прокоментував адвокат олімпійської чемпіонки Сергій Жорін.
     Відзначимо, що розбіжності з чоловіком вже вдруге призводять 41-річну спортсменку в будівлю суду. У лютому 2015 Джигурда звинуватив дружину в зраді з її партнером по фігурному катанню. Через кілька місяців пара відкликала позов і возз'єдналася. Але на цей раз Анісіна налаштована йти до кінця.
     Пізніше сама спортсменка розповіла, що її підштовхнуло до прийняття даного рішення. "Причин багато. В минулому році привід був трохи іншим, але тоді я поставила умову до перемир'я: Микита мав лікуватися. Домовленість він так і не дотримав, а його хвороба стала тільки прогресувати. Вважаю, що він просто небезпечний. Так що моє рішення розлучитися остаточне. Не знаю, чи в курсі він, та й знати не хочу. Думаю, юристи його сповістять ", - поділилася Марина. Нагадаємо, Марина і Микита виховують двох дітей - 7-річного Міка-Анжела-Крісті і 6-річну Єву-Владу, які проживають з матір'ю у Франції. З ким в разі розлучення пари залишаться діти - поки невідомо.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео