Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бреду Піту висунуто нове звинувачення

Бреду Піту висунуто нове звинувачення
81523 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Департамент дітей і сім'ї США висунув Бреду Пітту нове звинувачення - актора підозрюють в тому, що він регулярно ображав своїх дітей.

     Джерела в Сполучених Штатах повідомляють про те, що справа про розлучення і жорстоке поводження з дітьми поки не закрита і обростає новими подробицями, і слідство у справі триватиме ще кілька тижнів, хоча, можливо, може затягнутися на місяці. Журналісти звернулися за коментарями до представника актора, однак він відмовився відповідати на питання. Потрібно відзначити, що слідство у справі про жорстоке поводження з дітьми мало завершитися днями. Також в ці дні закінчується термін дії розпорядження про передачу тимчасової опіки над дітьми Анджеліні Джолі.

     Відомо, що в справі відкрилися нові обставини, через що Бреду Пітту доведеться ще не раз відповідати на запитання слідчих. Кілька днів тому агенти ФБР також навідувалися в будинок, де зараз живе Джолі з дітьми. Вони розпитували актрису про інцидент, що стався на борту літака, коли Пітт посварився зі старшим прийомним сином.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео