Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Іван Охлобистін отримав громадянство ДНР

Іван Охлобистін отримав громадянство ДНР
108904 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Вже не вперше актор, відомий всім з серіалу «Інтерни», висловлює свій антиукраїнський настрій. Цього разу він вирішив піти радикальним шляхом: отримати громадянство ДНР, видавав йому такий документи сам голова самопроголошеної Донецької Народної Республіки Олександр Захарченко.

     Сам Охлобистін сказав, що він залишиться громадянином російської федерації, адже не бачить різницю між донецькою Народною Республікою та Росією.

     Цю урочистість одразу ж прокоментував народний депутат України Антон Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі. Назвавши його клоуном і шизофреніком, політик запропонував відреагувати деяким країнам на таку поведінку Івана і заборонити йому в'їзд на їх території.

     Насправді, актор ще з 2014 року перебуває у списку діячів безкультур'я та йому заборонений в'їзд на територію України, мало того, фільми та серіали з його участю теж забороняються транслюватися на телебаченні. Геращенко просить всіх, хто виявив порушення на телеканалах існуючих правил, обов'язково повідомити йому «в лічку».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео