Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Офіційно не разом: Потап розлучився з дружиною

Офіційно не разом: Потап розлучився з дружиною
163113 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Вже довгий час терени Інтернету поповнюють новини про розлучення і романи Потапа, приписуючи йому любовні відносини з Настею Каменських.

     Ірина Горова та Потап виховували двоє прекрасних дітей: старшу доньку від першого шлюбу, на імя Наталя, і восьмирічного сина Андрій.

     У соціальній мережі інстаграм з великою різницею в часі з'являлися фотографії, на яких вся сім'я разом, але публікувалися подібні фотознимки вкрай рідко. Це почало викликати багато запитань у журналістів і ті, самі не здогадуючись, що вони мають рацію, припускали можливий розрив пари.

     Нещодавно Потап та Ірина заявили пресі про своє розлучення. Прес служба українського виконавця попросила редакцію відомого глянцю, який пише про світ шоу бізнесу, не використовувати фразу «дружина Потапа». Виявилося, вони давно не разом. Вже як пять років пара не проживає спільно, а офіційне розлучення було оформлене ще два роки тому.

     Але, між колишнім подружжям залишилися теплі, сімейні, дружні відносини. Вони як і раніше беруть участь у вихованні дітей та проводять разом час.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео