Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Сина всесвітньовідомого актора Джекі Чана засудили до ув’язнення за вживання наркоти

Новини України: Сина всесвітньовідомого актора Джекі Чана засудили до ув’язнення за вживання наркоти
53125 ПЕРЕГЛЯДІВ

Він відсидить шість місяців у в’язниці. Джейсі Чан, син Джекі Чана, був засуджений за зберігання та вживання наркотиків.


Він відсидить шість місяців у в’язниці. Джейсі Чан, син Джекі Чана, був засуджений за зберігання та вживання наркотиків. Стало відомо, що 32-річного Чана заарештували в Пекіні ще в серпні минулого року під час вживання наркотичної речовини - марихуани.
Після вироку Джейсі заявив, що повністю визнає провину і готовий понести заслужене покарання. Джейсі Чан також зазначив: «Коли я опинюся на свободі, то точно не повторю своїх помилок, тому що тільки тепер я зрозумів, наскільки сильно я засмутив сім’ю та друзів ».
Всесвітньовідомий актор Джекі Чан був в шоці через арешт сина. У серпні він написав: «Я дуже ошелешений і розлючений. Як батько, я готовий допомогти йому. Частково це і моя вина, так як я відповідальний за нього».
Нагадаємо, що Джекі Чан ще з 2009 року названий послом уряду Китаю по боротьбі з наркотичними речовинами. Джекі Чан не був на судовому розгляді у справі Джейсі і він відмовився допомагати синові уникнути покарання, бо йому дуже соромно за вчинок первістка.
Джейсі пішов по стопах відомого батька і став актором. Відомо, що він зіграв в стрічках «Хроніки Хуаду» та «Барабанщик».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео