Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Заарештовано крадія пісень Мадонни

Новини України: Заарештовано крадія пісень Мадонни
53099 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мадонна розповіла, що ізраїльська поліція заарештувала хакера, який вкрав незакінчені версії її нових пісень і виклав їх в Інтернет.


Мадонна розповіла, що ізраїльська поліція заарештувала хакера, який вкрав незакінчені версії її нових пісень і виклав їх в Інтернет. У своїй заяві на сторінці в Facebook співачка написала: «Я дуже вдячна ФБР та ізраїльській поліції за те, що вони затримали цього хакера. Я глибоко ціную своїх шанувальників, які надали нам відповідну інформацію про розміщення моєї музики у всесвітній мережі».
Люба Самрі, прес-секретар ізраїльської поліції розповіла про зловмисника: «Це житель Тель-Авіву, 1976 року народження. Ми вважаємо, що він крав роботи багатьох артистів і продавав їх в Інтернеті. Поліція конфіскувала багато матеріалів та комп’ютерного обладнання з будинку підозрюваного. Розслідування все ще триває».
Адвокат Мадонни в Ізраїлі Тамір Афорі розповів, що вкрали ті музичні роботи, які ще не були випущені, незакінчені композиції, а також фотографії та інший особистий матеріал. Крадіжка коштувала королеві поп-музики мільйонів доларів професійних та персональних збитків.
Представники Федерального бюро розслідувань заявили: «Цей випадок підкреслює міжнародний характер онлайн-злочинності та свідчить про необхідність тісної співпраці з іншими країнами для виявлення та притягнення до відповідальності тих, хто становить загрозу в кіберпросторі».
У середу Мадонна поділилася, що вважає цей випадок порушенням її права на недоторканність приватного життя. Це є вторгненням у її творче, професійне та особисте життя.
Це не перший випадок, коли Мадонна постраждала від Інтернет-злочинців. У 2003 році сайт співачки був зламаний і всі пісні з її нового альбому «American Life» були викладені в мережу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео