Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дружина відомого українського телеведучого потрапила у аварію

Дружина відомого українського телеведучого потрапила у аварію
410840 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одна із неприємних ситуацій – це коли ти кудись спішиш, і в цій метушні примудряється статися щось несподіване. І саме така ситуація відбулася із дружиною відомого українського шоу-мена та телеведучого Анатолія Анатоліча.

У своєму інстаграмі чоловік поділився тим, що у його машину врізався невідомий чоловік. В той момент за кермом була його дружина. Жінка не перший раз за кермом цієї машини, у неї давно є права і вона впевнено поводить себе у якості водія. А коли сталася ця дорожньо-транспортна пригода – вона і взагалі стояла, просто чекала на розворот.

Зі слів телеведучого, його дружина не встигла здійснити цей маневр. В машину фактично в'їхав водій автомобіля, що і спричинив ДТП. Автомобіліст на Porsche після аварії навіть вийшов із машини. Він подивився що накоїв та оперативно покинув місце аварії. В підсумку така ситуація коштувала BMW ведучого цілісності фари, крила та бампера. А так, як машина не з дешевих – то й ремонт обійдеться відповідно.

На щастя дружина Анатолія Анатоліча не постраждала. Щобільше, вона навіть змогла запам'ятати прикмети машини, водія та номер автомобіля. Саме це допомогло потім у тому, щоб спіймати горе-водія. Дівчина самостійно викликала поліцію та повідомила все, що побачила. Вже за кілька десятків хвилин чоловіка було затримано. Його перевірили на наявність заборонених речовин в крові, але їх не виявили. Це була просто необачність. Але тепер винуватцю доведеться відповідати за те що сталося. Скоріш за все, ця аварія вирішиться мирним шляхом і чоловік просто оплатить ремонт.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео