Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хью Джекман зробив добру справу

213444 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хью Джекман довів, що має добре серце і готовий допомагати людям. Нещодавно виконавець ролі Росомахи зробив приємний сюрприз своєму маленькому шанувальнику, хворому на рак – актор особисто поспілкувався з хлопчиком в ефірі відомого радіошоу.

Хью Джекман, однією з зіркових ролей якого є Росомаха з однойменного фільму, дізнавшись про важку хворобу одного зі своїх юних прихильників, зробив йому сюрприз – дев’ятирічного хлопця Доменіка запросили на радіошоу, де він зустрів свого кумира і мав змогу особисто з ним поспілкуватися.

Хлопчик Доменік, який живе у Сіднеї, має рідкісне онкологічне захворювання – кістозний фіброз. Йому важно дихати і швидко пересуватися, тому він не може грати зі своїми однолітками. Чи не єдиною втіхою хлопця є любов до кіно. Росомаха, образ якого на екрані втілює Хью Джекман, є улюбленим персонажем Доменіка, тому відомий актор вирішив таким чином приємно вразити дитину.

Самому акторові добре знайома проблема боротьби з важкою хворобою – він з 2013 року долає рак шкіри і переніс вже кілька операцій. Зараз Джекман активно підтримує людей з такими ж проблемами та пропагує активний спосіб життя.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео