Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Василь Вірастюк приміряє образ полісмена

80102 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найсильніша людина світу, стронгмен Василь Вірастюк зіграє українського поліцейського у новій картині. Фільм, який вже почали знімати, вийде у прокат у лютому-березні 2016 року.

Український стронгмен, один з найкращих представників богатирського спорту у світі Василь Вірастюк продовжує різноманітити свою діяльність. Він вирішив зіграти головну роль ще в одному фільмі. Цього разу героєм Вірастюка стане український поліцейський. Зйомки картини під назвою «Краща партія» розпочалися у кінці серпня і тривають зараз.

Зважаючи на свою незвичну статуру Василь Вірастюк потребував для зйомок стрічки великого автомобіля, тому творці картини вирішили надати потрібного вигляду власній машині спортсмена. Тепер авто стронгмена має всі необхідні для ролі полісмена атрибути.

Попередній фільм, у якому один з найвідоміших богатирів світу взяв участь – «Іван Сила». Саме на сайті цієї картини з’явилася інформація про наступну роботу Вірастюка. Дебютний фільм спортсмена, знятий у 2009 році, називався «Як козаки…».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео