Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Святослав Вакарчук став студентом престижного університету

53450 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий український рок-музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук тимчасово поїхав до Сполучених Штатів Америки. Там співак проходитиме чотиримісячне навчання у Єльському університеті — одному з найпрестижніших вишів світу.

Фронтмен українського рок-гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук став студентом престижного американського навчального закладу — Єльського університету. Для цього співак виїхав до Сполучених Штатів і пробуде там 4 місяці, доки триватиме навчання.

Вакарчук виграв стипендіальну програму, що передбачає інтенсивне навчання в уславленому виші, де отримали освіту найуспішніші люди планети.

Як розповів лідер “Океану Ельзи”, він став одним з п’яти переможців, які взяли участь у стипендіальній програмі від Єлю. У процесі навчання співак зможе відвідувати лекції з риторики, філософії та економіки, суттєво поглибивши свій рівень, та неспішно подумати над життєвими проблемами та своїм майбутнім.

Для Вакарчука навчання в Америці — це можливість не лише покращити свою освіту, але й поділитися досвідом з іншими студентами, а також відпочити від сьогоденних буднів та невпинної п’ятнадцятирічної творчої та громадської діяльності.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео