Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Подружжя Бекхемів багатше за британську королеву

160303 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найуспішніша британська пара нещодавно стала ще й найбагатшою: Девід та Вікторія Бекхем, за повідомленнями ЗМІ, мають більший прибуток, ніж королева Великої Британії Єлизавета ІІ.

Зіркове подружжя Девід та Вікторія Бекхем визнані найбільш успішними у Великій Британії: екс-футболіст тепер бере активну участь у різноманітних рекламних проектах, а зараз ще й відповідальний за розвиток чоловічої марки Kent and Curwen. Його не менш ініціативна дружина Вікторія, пішовши зі світу музики, присвятила себе створенню одягу, що їй дуже добре вдається — її власний бренд є одним з найбільш популярних і успішних у Британії.

Завдяки такій активності пара Бекхем стала найбагатшою у своїй країні. Їхні статки перевищили прибуток англійської королеви. Так, за словами експертів, статки Єлизавети ІІ складають 340 мільйонів фунтів, а прибуток Бекхемів разом сягнув півмільярда фунтів. При цьому більша частина заробітку припадає на бізнес Вікторії.

Старші сини Бекхемів уже роблять перші починання у модному бізнесі, тому імовірно, що родинна справа тільки зростатиме та приноситиме ще більше прибутків.

Подружжя Бекхемів у шлюбі вже 16 років. За цей час вони встигли не лише створити чималу бізнес-імперію, але й дати життя чотирьом дітям. Пара постійно живе між двома материками: Європою та Америкою, налагоджуючи бізнес у двох країнах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео