Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Актриси "за 30" відчувають себе у Голлівуді непотрібними

240413 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актриси, старші за 30 років, не бачать себе у сучасному американському кіно. Про відсутність цікавих ролей для жінок цієї вікової категорії розповіли Лів Тайлер та Енн Хетеуей. Підтримали їх і ще більш титуловані Сальма Хайєк, Меріл Стріп, Моніка Белуччі та інші.

Такі актриси, як Лів Тайлер та Енн Хетеуей відчувають себе людьми другого ґатунку у Голлівуді. Причиною цьому — їхній вік та відсутність кінопропозицій для актрис, старших за 30 років. Незважаючи на широке різноманіття картин, які знімають у Сполучених Штатах, найкращі ролі віддають молодим актрисам. Решті дістаються ролі другого плану.

Лів Тайлер виповнилося 38 років, а Енн Хетеуей — лише 33, однак, за їхніми словами, вони вже непотрібні в американському кіно, тоді як 10-15 років тому мали забагато різноманітних пропозицій від режисерів.

За словами зірок, у європейському кінематографі ситуація зовсім інша, і яскравим підтвердженням цього є кар’єра Катрін Деньов, яка набагато старша, ніж відомі американки, однак має змогу виконувати цікаві амплуа. Підтвердила цю тезу і Моніка Белуччі, яка теж бачить більше цікавих пропозицій саме у Європі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео