Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Адель влаштувала тріумфальне повернення у шоу-бізнес

80264 ПЕРЕГЛЯДІВ

Повернення співачки Адель у світ музики стало по-справжньому шокуючим: першою роботою британської зірки після трирічного мовчання став дуже емоційний кліп на пісню “Hello”.

Британська поп-, джаз- та соул-співачка Адель повернулася до шоу-бізнесу після трирічної перерви. Зірка одразу здивувала меломанів сильним і проникливим відео на глибоку за змістом пісню Hello”. Відеоролік на цю композицію у жанрі балади зняв талановитий канадський режисер Ксавє Долан. Цей режисер прославився своїми арт-хаусними картинами «Я вбив свою маму», «Том на фермі», «Уявне кохання» та іншими.

Автори нового твору Адель якнайкраще передали емоції осені за допомогою кольору сепії та незвичного образу співачки.

Перерву у творчості, яка тривала близько трьох років, Адель пояснила бажанням багато часу приділяти своїй дитині, яку співачка народила у жовтні 2012 року. Саме поява сина спонукала виконавицю тимчасово відмовитися від співочої кар’єри.

У листопаді 2015 року вийде перший за останні 5 років альбом Адель, що матиме назву 25. Першою ідеєю співачки було присвятити нову збірку темі материнства, але згодом вона відмовилася від такої ідеї, назвавши цю тему нецікавою і банальною.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео