Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олег Скрипка подарує свій голос мультиплікаційному персонажу

160481 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олег Скрипка озвучить мультиплікаційного персонажа. Голосом лідера культового музичного гурту говоритиме герой нового мультфільму “Маленький принц”, в українській озвучці якого візьме участь музикант.

Лідер гурту “Воплі Відоплясова” в українській озвучці стане голосом одного з персонажів нового дитячого мультиплікаційного фільму “Маленький принц”. За словами Олега Скрипки, йому дісталася саме та роль, якої він хотів — роль Авіатора. Як розповів рок-музикант, Авіатор у цьому мультфільмі, знятому за мотивами відомого твору, є втіленням особистості автора — Антуана де Сент-Екзюпері.

Олег Скрипка, за його зізнанням, дуже зацікавився цією картиною, оскільки класичний сюжет про Маленького Принца там втілений у сучасній анімації. Як розповідає співак, цей фільм допомагає і дітям, і дорослим бути більш сміливими у власних мріях і вчинках. Картина ж настільки талановито знята, що примушує до останньої хвилини дивитися, затамувавши подих.

Олег Скрипка вже має досвід озвучування мультфільмів — його голосом вже розмовляв міліціонер у картині “Моя русалка, моя Лореляй”.

Анімаційний “Маленький принц” вийде на великі екрани в Україні 26 листопада.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео