Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що відбувається зі шлюбом Джолі та Пітта?

107042 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бред Пітт дав коментарі щодо інформації, яку розповсюджують у ЗМІ: цікаві журналісти розповідають про те, що невдовзі зіркове подружжя розлучиться через постійні сімейні конфлікти.

Журналісти час від часу розповсюджують інформацію про те, що зіркова пара Бред Пітт-Анджеліна Джолі скоро розлучиться. Останній раз такі плітки отримали популярність після зйомок фільму “Біля моря”, за сюжетом якого Джолі та Пітт грають нещасливу сімейну пару.

Для того щоб покласти край неприємним розмовам, Бред Пітт вирішив розповісти правду про свої подружні стосунки з Джолі. Актор сказав, що вони з дружиною, як і раніше, кохають один одного, тому у їхніх стосунках не відбулося жодних суттєвих змін. Єдине, що ускладнює їхнє життя, - надмірна вимогливість Анджеліни на знімальному майданчику.

Бред Пітт зізнався, що дружина часто критикує його гру, вимагаючи більшої віддачі під час зйомок. Хоча Пітт вважає дорікання дружини справедливими, він не хоче зніматися разом з нею, оскільки боїться, що це може зіпсувати подружні стосунки. Під час останніх зйомок, за зізнанням самого актора, “командирські замашки” Джолі ледь не зіпсували парі медовий місяць.

Зважаючи на це, імовірно, подружжя найближчим часом не з’являтиметься на одному знімальному майданчику.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео