Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мадонна і Шон Пенн знову разом?

53563 ПЕРЕГЛЯДІВ

Папарацці помітили Мадонну та її колишнього чоловіка актора Шона Пенна разом. Це стало причиною припущень щодо поновлення стосунків двох американських зірок, які розлучилися 26 років тому.

Мадонна надто часто стала з’являтися у компанії свого колишнього чоловіка, голлівудського актора Шона Пенна, таким чином давши журналістам привід припускати можливість поновлення романтичних стосунків зірок.

Нещодавно Мадонну та Пенна застали під час приємного проводження часу в одному з каліфорнійських барів. Там вони дуже невимушено спілкувалися, чим в черговий раз дали привід говорити про відродження роману, який скінчився 26 років тому.

Як відомо, Мадонна після розлучення з англійським режисером Гаєм Річі постійно змінює коханців, а Шон Пенн тривалий час мав серйозні стосунки з іншою актрисою Шарліз Терон. Відомий актор навіть всиновив прийомного сина Шарліз.

Що стосується давньої прихильності Мадонни до Шона Пенна, в оточенні поп-зірки розповідають, що серед усіх чоловіків у житті співачки до нього вона була найбільше прив’язана. Бурхливий шлюб співачки та актора припинився у 1989 році.

Коли ж нещодавно у Пенна розпочався роман з Шарліз Терон, Мадонна, як відомо, дуже засмутилася.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео