Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хью Грант вчетверте став батьком

107256 ПЕРЕГЛЯДІВ

Британський актор Хью Грант — знову батько. Четверту за рахунком дитину, ім’я і стать якої поки тримають у секреті, кінозірці подарувала його цивільна дружина телепродюсер Анна Еберштейн.

Відомий актор Великої Британії та Голлівуду Хью Грант, якому вже виповнилося 55 років, не збирається пестити онуків: він вже четвертий раз став молодим батьком. Наймолодшу дитину 21 грудня актору народила його кохана Анна Еберштейн, яка за професією є телепродюсером. Факт народження у пари малюка підтвердила мати Анни, однак поки невідомо, якої статі дитина та яке ім’я для новонародженого вирішила обрати пара.

Як відомо, Хью та Анна познайомилися у 2010 році, коли шведка Еберштейн приїхала до Лондона. З часу початку роману пари закохані встигли стати батьками сина Мунго, якому зараз три роки. Упродовж цього часу Хью і Анна живуть у цивільному шлюбі, не кваплячись офіційно оформляти стосунки.

Хью Грант, крім того, має двої дітей від попередніх стосунків. Так, колишня секретарка актора китаянка Тинглан Хонг народила йому двох старших дітей: сина Фелікса і дочку Табіту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео