Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бен Аффлек переживає емоційну кризу

53724 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зірка кіно Бен Аффлек перебуває у сильній депресії після розлучення з актрисою Дженніфер Гарнер. Як розповідають друзі актора, після розставання він навіть замислюється про самогубство.

Після того як актора Бена Аффлека покинула дружина, також актриса Дженніфер Гарнер, він опинився у глибокій депресії і, як розповідають друзі, замислюється про самогубство. Єдиною думкою успішного актора зараз є повернення до коханої жінки та дітей. Друзі зірки зізнаються, що бояться залишати Аффлека самого.

У ЗМІ з’являлася інформація про те, що після розлучення з Гарнер Аффлек мав роман зі своєю колегою за знімальним майданчиком Сієнною Міллер, однак такі чутки зрештою не підтвердилися.

За офіційною інформацією, Дженніфер Гарнер покинула Аффлека через його постійні зради, а також потяг до спиртного та азартних ігор.

Одним з приводів для депресії Бена Аффлека стало повідомлення адвоката, що через його алкогольну залежність та інші погані звички він не зможе отримати опіку над їхніми з Гарнер спільними дітьми.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео