Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джамала прагне відчути себе Мауглі

160971 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська співачка Джамала поділилася з прихильниками враженнями від свого відпочинку на Шрі-Ланці. Зірка радіє з того, що може відчути себе Мауглі, відпочивши від буденності, гарного одягу та макіяжу.

Українська співачка, яка родом з Кримського півострова, на своїй сторінці в соціальній мережі поділилася враженнями від відпочинку на острові Шрі-Ланка. Зірка у захваті від своєї відпустки, яку вона назвала "Jamala in the Jungle". Як розповіла Джамала, вона радіє з того, що може відчути себе Мауглі, подорожуючи цією тропічною країною і не дбаючи про гарний одяг, зачіску та макіяж. Тому зірка, яка звикла до пильної уваги прихильників, задоволена, що може відпочивати “диким способом”, забувши про міську суєту.

На сторінці у соціальній мережі Джамала поділилася зі своїми підписниками фотозвітом зі Шрі-Ланки, де вона позує на фоні слонів та пальм, а також ніжиться біля океану і смакує місцеві коктейлі.

Як відомо, Джамала, яка має не тільки яскравий голос та цікаву зовнішність, планує урізноманітнити свою співочу кар’єру, час від часу знімаючись у кіно. Так, найближчим часом вона візьме участь у зйомках фільму “Поліна”, який буде створений сумісно Францією, Бельгією та Україною.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео