Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Камерон Діаз вчить жінок любити себе

134253 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голлівудська актриса Камерон Діаз навчить жінок усього світу любити себе і правильно доглядати за власним тілом. Зірка написала книгу про здоровий спосіб життя і правильний догляд за зовнішністю.

Камерон Діаз, якій нещодавно виповнилося 43 роки, не боїться з’явитися на публіці без макіяжу, оскільки, за її словами, зірка знає секрети догляду за собою, крім того, вона вміє любити свою зовнішність. Цим досвідом відома голлівудська актриса прагне поділитися з усіма жінками. З цією метою зірка випустила свою першу книгу про здоровий спосіб життя, правильне харчування та психологічні аспекти, що стосуються краси і здоров’я жінки.

Після того як дебютна книга досягла значного успіху, Діаз вирішила продовжувати цей досвід і нещодавно оголосила про те, що планує створити ще один посібник для простих жінок.

На підтвердження власних теорій про любов до себе Діаз позує на обкладинці майже без косметики, чим вражає своїх прихильників. На сторінках видання, за словами самої зірки, вона розповість, як виглядати молодою та доглянутою майже без використання косметики.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео