Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Роберт Де Ніро підняв проблему аутизму

Роберт Де Ніро підняв проблему аутизму
215362 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий актор Роберт Де Ніро виніс на публічне обговорення проблему аутизму. Голлівудська зірка, яка зазвичай не говорить відкрито про особисте, розповів про свого сина-аутиста і пояснив, чому цю тему потрібно популяризувати.

Роберт Де Ніро, який рідко говорить на особисті теми, розповів широкому загалу про свого сина, який страждає на аутизм. Синові Де Ніро Еліоту вже 18 років, однак раніше актор замовчував цей факт. Відомий актор вважає, що проблеми, пов'язані з цим розладом, мають обговорюватися публічно. У зв'язку з цим Де Ніро, який є одним із співзасновників кінофестивалю “Трайбека”, захистив право показу на ньому однієї зі стрічок. Документальна картина з назвою “Вакцинація” розкриває проблему аутизму у дітей і проблеми вакцинації. Цей фільм хотіли виключити з програми фестивалю, однак саме завдяки Роберту Де Ніро стрічку побачать глядачі.

За словами відомого актора, саме наявність у нього сина-аутиста спричинила таку цікавість до даної проблематики. Саме таку мету, на думку Де Ніро, ставить перед собою кінематограф.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео