Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дженніфер Лопес переосмислила життя завдяки дітям

Дженніфер Лопес переосмислила життя завдяки дітям
107794 ПЕРЕГЛЯДІВ

Популярна співачка латиноамериканського походження Дженніфер Лопес зізналася, що її життя повністю змінилося після появи на світ її дітей-двійнят. Таке зізнання зірка зробила у соціальній мережі з нагоди восьмиріччя сина і дочки.

Відома зірка шоу-бізнесу Дженніфер Лопес, яку не раз визнавали однією з найсексуальніших жінок планети, розповіла про зміну власних пріоритетів: вже вісім років поспіль співачка ставиться до життя по-новому — більш глибоко і по-філософськи. Цьому сприяла поява на світ її дітей-двійнят Емми та Максиміліана.

Про те, що зірка почала ставитися до життя більш серйозно і переосмислила власне існування, вона розповіла у соціальній мережі, привітавши своїх дітей Емму та Максиміліана з восьмиріччям. Тепер, як зізнається співачка і актриса, вона ставить собі найважливіші питання — що є правильним, а що ні, заради чого варто жити.

Про зміни, що сталися у характері впевненої у собі зірки завдяки появі дітей, вона розповіла під час нещодавнього інтерв'ю, даючи яке, зірка ледве втрималася від сліз. Лопес зізналася, що пишається власними дітьми і заради них прагне стати кращою.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео