Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наталі Могилевській допомогла схуднути Індія

Наталі Могилевській допомогла схуднути Індія
81004 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співачка Наталія Могилевська скинула зайву вагу після відпочинку в Індії. Зірка розповіла, як саме ця країна допомогла їй позбавитися зайвого, призвичаїтися до здорового способу життя і змінити свій світогляд.

Популярна українська співачка Наталія Могилевська розповіла, що змінилося у її житті після відпочинку в Індії. Головною перевагою цієї подорожі зірка вважає позбавлення зайвої ваги, чого їй вдалося досягти завдяки вегетаріанському харчуванню під час перебування у країні. Оскільки переважна частина жителів Індії вегетаріанці, Наталія увесь час знаходження в Індії не їла м'яса, споживаючи страви рослинного походження, завдяки чому її обмін речовин покращився. Як вважає сама поп-зірка, схуднення стало для неї побічним ефектом здорового способу життя, до якого звикла Могилевська на відпочинку.

Крім правильного харчування, перебуваючи в Індії, Наталія багато часу приділяла фізичним вправам — ходила в гори, плавала і займалася серфінгом.

Незважаючи на тривалі намагання співачки схуднути, що супроводжувалося виснажливими тренуваннями та жорсткими дієтами, саме комплексне “поринання” у здоровий спосіб життя допоміг їй почати досягати своєї мети.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео