Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Балет та бургери: Марго Роббі розповіла про свої правила ідеальної фігури

Балет та бургери: Марго Роббі розповіла про свої правила ідеальної фігури
162401 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хоча фантастичний «Загін самогубців», котрий вражаюче стартував у світовому кінопрокаті, й отримав чисельні негативні рецензії від критиків, але гру акторського складу стрічки високо оцінили навіть прихильники кіновсесвіту «Marvel». Володаркою ж найбільшого шквалу позитивних відгуків після виходу стрічки очікувано стала 26-річна австралійка Марго Роббі, котра ідеально втілила на екрані спокусливу злочинницю з відмінно хворим почуттям гумору на ім'я Харлі Квінн.

Аби виглядати у кадрі дійсно звабливо, Марго тренувалася по три години на день протягом двох тижнів – здавалося б, мізерної кількості часу для підготовки свого тіла під такий насичений екшеном фільм як «Загін самогубців». Але до роботи над власною фігурою акторка поставилася з усією відповідальністю, запросивши допомогти їй у цьому персонального тренера Енді Хекера. Найбільший акцент, за його порадою, міс Роббі зробила на плавання, кардіотренування та пілатес.

Цікаво, що сидіти на дієті перед початком зйомок у «Загоні...» Марго не стала. Калорії її звичайного харчового раціону дуже швидко спалювалися завдяки завжди різноманітним обсягам фізичних навантажень та спортивному балансу. До того ж, Марго, котра у минулому активно займалася балетом, обрала для себе стрибки зі скакалкою та балетні стрибки, через що її тіло отримувало необхідні розтяжку та навантаження. Сама акторка, за її словами, «людина крайнощів», котра нещаслива, якщо не їсть кожного дня свою улюблену їжу – картоплю та бургери. Але зі щоденними фізичним вправами доступ до фаст-фуду перестав бути для Марго обмеженим.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео